Sportmassage, ontspanningsmassage, stoel shiatsu massage en hot-stone massage

Cookie- en Privacyverklaring

Dit is mijn cookie- en privacyverklaring conform AVG. Mochten er onvolkomenheden of onduidelijkheden in zitten, laat mij dat dan a.u.b. weten.

 1. Bedrijfsgegevens:
  Sportmassagepraktijk Groningen
 2. Doel: Ik behandel alle verkregen gegevens vertrouwelijk. Voor het functioneren van mijn bedrijf maak ik gebruik van de diensten van een aantal bedrijven die hieronder bij punt 4 genoemd worden. Deze bedrijven hebben elk hun eigen privacybeleid. Verder deel ik uw gegevens met niemand. Als u contact met mij opneemt, bewaar ik de door u opgegeven naam, e-mailadres en overige contactgegevens. De verzamelde gegevens worden enkel gebruikt om contact op te kunnen nemen.
 3. Deze gegevens worden verzameld: Contactgegevens, gegevens die verplicht zijn door de belastingdienst en informatie die u zelf verstrekt tijdens ons contact worden bewaard. Op uw verzoek worden uw gegevens verwijderd.
 4. Uw gegevens kunnen gedeeld worden met
  • Van alle klanten die een factuur van mij ontvangen, worden de fiscaal verplichte gegevens ook verwerkt in mijn financiële administratie.
  • Voor E-mail maak ik gebruik van Microsoft Outlook. Hierop is deze privacyverklaring van toepassing.
  • Bewaarduur van uw gegevens: Uw gegevens worden bewaard tot u mij verzoekt deze te verwijderen of tot ik mijn bedrijf beëindig.
 5. Cookies: Voor een zo goed mogelijke werking van mijn website worden cookies gebruikt door een aantal diensten en plugins.
 6. Beveiliging van de door mij vastgelegde persoonsgegevens: Uw gegevens worden op goed beveiligde PC’s bewaard, waarbij ik alle beveiligingsmogelijkheden gebruik. Ik gebruik alleen complexe wachtwoorden en voor iedere website gebruik ik een apart wachtwoord.
 7. Recht op inzage, correctie en verwijdering: U heeft het recht om inzicht, correctie en verwijdering van uw gegevens te vragen. Hiertoe kunt u contact opnemen via larisa-kuipers@home.nl
 8. Recht op intrekking van verleende toestemming: U heeft het recht om verleende toestemming in het kader van de hierboven genoemde registratie van persoonlijke gegevens in te trekken, voor zover dit niet in strijd is met overige wetgeving (zoals bijvoorbeeld gegevens die verplicht zijn voor de financiële administratie).
 9. Recht om een klacht in te dienen: U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.