Sportmassage, ontspanningsmassage, stoel shiatsu massage en hot-stone massage

Stoel shiatsu massage

Stoelshiatsu is een bijzonder aangename stress reducerende en vitaliserende massagebehandeling die gebaseerd is op de principes van shiatsu therapie.

Bij Shiatsu wordt er middels massagetechnieken invloed uitgeoefend op de meridianen of te wel energiebanen in ons lichaam.

.Deze banen maken het mogelijk dat alle organen van levensenergie worden voorzien en hebben te gelijker tijd invloed op emoties, mentale en geestelijke gezondheid.

Daarnaast wordt er spiertonus verlaagd, de doorbloeding geoptimaliseerd, de afvalstoffen sneller uit het lichaam geleid en de levering van de zuurstof bevorderd.

Dit geeft als gevolg een ontspannen en merkwaardig fitter gevoel en sterke vermindering van stress.

De cliënt kan in een speciaal ontworpen en verstelbare stoel een comfortabele houding nemen. Uitkleden is niet nodig.

Door middel van drukpunten massage en andere technieken worden de nek, de schouders, de armen, de handen en de rug uitgebreid behandeld.

Shiatsu stoelmassage is een uitstekende methode om zo wel preventief als bij lichamelijke en geestelijke klachten toe te passen.

Steeds meer werkgevers hebben profijt door deze massage op het werkvloer preventief te laten uitvoeren. Het helpt gezondheidsproblemen te laten voorkomen waardoor ziekteverzuim aanzienlijk afneemt.